flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про направлення поштової кореспонденції

21 червня 2022, 10:07

Шановні громадяни та учасники процесів!

На жаль змушені повідомити, що наразі у Вільшанському районному суді Кіровоградської області в достатній кількості відсутні марки для направлення поштової кореспонденції.  

Щоб не допустити зриву судових засідань, поштою, подекуди власним коштом, ми змушені направляти лише термінові судові виклики та повідомлення у справах.

Направляти поштою копії судових рішень у справах натепер можливості немає. Одночасно ми звертаємося із проханням та повідомляємо, що копії судових рішень Ви можете отримати особисто у канцелярії на першому поверсі приміщення суду.   

Нагадуємо учасникам процесу, що з датою призначення справи до розгляду можна ознайомитись на вебсторінці Вільшанського районного суду Кіровоградської області у розділі «Громадянам» - «Список справ, призначених до розгляду».

При зверненні до суду також не забувайте зазначати всі відомі засоби зв’язку: офіційні адреси, адреси електронної пошти, номери телефонів свої та інших учасників провадження. Це дасть змогу вчасно повідомити учасників справи про дату, час, місце судового розгляду та буде позитивно впливати на строки розгляду справ.   

Вдячні за розуміння ситуації що склалася та сподіваємося на якнайшвидше її вирішення.

У разі виникнення питань, звертайтесь за телефоном  канцелярії суду -(05250)  9-70-60   

Просимо вибачення за тимчасові незручності.